Preschool						
Time/Day	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Mins
8:30 - 9:00	Arrival and Free-play					30min
9:00 - 9:30	Morning Circle					30min
9:30 -10:00	Language Focus					30min
10:00 - 10:30	Morning Snack					30min
10:30 - 10:50	Maths	Maths	Arts & Craft	Maths	Maths	20min
10:50 - 11:30	Music (10:40-11:20)	P.E. (10:40-11:20)	Japanese	Library/Story Time (10:40-11:20)	Japanese	40min
11:30 - 12:00	Recess/Outdoor Play					30min
12:00 - 13:00	Lunch/Free-play					60min
13:00 - 13:40	UOI					40min
13:40 - 14:20	PSPE	PSPE	PSPE	PSPE	PSPE	40min
14:20 -14:30	Afternoon Snack					10min
14:30 - 15:00	Centers	Centers	Centers	Centers	Centers	30min
15:15	Reflection Time and Dismissal					15min