Kinder						
Time/Day	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Mins
8:30 - 9:00	Arrival and Free-play					30min
9:00 - 9:30	Morning Circle					30min
9:30 -9:40	Toilet Break/Water Break					10min
9:40 - 10:20	Music	PSPE	Japanese	Library/Story Time	Japanese	40min
10:20 - 10:40	Language Focus					20min
10:40 - 11:10	Morning Snack					30min
11:10 - 11:30	Writing Practice	Writing Practice	Writing Practice	Writing Practice	Writing Practice	20min
11:30 - 12:00	Recess/Outdoor Play					30min
12:00 - 13:00	Lunch/Free-play					60min
13:00 - 13:40	UOI					40min
13:40 - 14:20	PSPE	P.E.	PSPE	PSPE	PSPE	40min
14:20 -14:30	Afternoon Snack					10min
14:30 - 15:00	Centers	Maths	Centers	Maths (Mathletics Review)	Centers	30min
15:15	Reflection Time and Dismissal					15min